Tärkeiden tiedostojesi
parempi elämä

FotoWare DAM - Korkean käytettävyyden aineisto- ja materiaalipankki


FotoWeb SaaS - Brändistäsi huolehtiminen on huolehtimista tiedostoistasi

Huolehdi brändistäsi organisoimalla ja suojaamalla tärkeimmät tiedostosi. Pidä materiaalisi ajan tasalla digitaalisen FotoWare Mediapankin avulla.

Organisoi, jaa ja hallitseSaavuta tiedostosi missä ja milloin tahansa oman hallintasi mukaisesti. Keskity tärkeisiin sinulle tärkeisiin prosesseihin ja anna tiimisi löytää, organisoida ja muokata sisältöjä helposti.

Brändin hallintaSeuraa ja hallitse kuinka, missä ja kuka käyttää brändisi materiaaleja. Ylläpidä kontrollia yli koko prosessin yhdellä työvälineellä.

Tiedostojesi parempi elämäParanna ja nopeuta yhteistyötäsi tiimisi ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa toimiessasi brändisisältöjen parissa. Kaikki tärkeät tiedostosi on tallennettu turvallisesti Microsoftin pilveen.

FotoWeb SaaS DAM - enemmän kuin ohjelmisto


Visuaalinen tallennuspaikka kaikille tärkeille tiedostoillesi

FotoWare on sinun brändiesi oma portaali kaikille kuville, grafiikoille, videoille ja dokumenteille. Tallenna tiedostosi keskitettyyn arkistoon, josta voit haluttaessa organisoida, jakaa ja hyväksyä sisältöjäsi. FotoWeb on siten paljon enemmän kuin vain tietovarasto!


Tehokas digitaalisen aineistosi tallennus palveluun!

Tallenna aineistosi nopeasti ja tehokkaasti joko FotoWeb Desktop clientilla, käyttämällä FotoWebin sisäistä ”Lähetä FotoWebiin”-toimintoa tai mobiiliapplikaation avulla. Luo metatiedot ja tagitys lähetyksen yhteydessä yhdellä kertaa kaikkiin tiedostoihin ja/tai kuhunkin omat viitetiedot. Halutessasi liitä sama sisältö yhdellä kirjoituksella kaikkiin tiedostoihin.

Aineistojen saatavuus käsilläsi hetkessä

Hae aineistoja FotoWaren tehokkailla hakumenetelmillä parissa sekunnissa suurista tietomassoista tai käytä etukäteen luotuja suodattimia ja älykansioita löytääksesi hetkessä haluamasi tiedostot. Käyttämällä uudelleen tiedostojasi oikein ja turvallisesti lisäät sisältöjesi elinikää. Samalla pidät huolta kaikkien julkaisujesi laadusta.


Erinomainen natiivi käyttöliittymä PowerPoint, Word ja Adobe InDesign tuotteisiin!

Koe aineistojen käytön helppous ja vaivattomuus FotoWare pluginien avulla! Kaikilla organisaatiosi työntekijöillä on mahdollista hyödyntää keskitetyssä arkistossa olevia kuvia, grafiikoita tai videoita - voit hakea aineistoja arkistosta suoraan PowerPoint-, Word- ja Adobe InDesign-ohjelmien omista käyttöliittymistä käsin.

FotoWeb SaaS palvelun tiedostot käytössäsi missä vain

Digitaalinen aineistosi on käytössäsi missä vain kuljet: FotoWeb palvelu tukee mobiilisovelluksia IOS (puhelin, iPad) ja Android-puhelin. Sovellukset on haettavissa joko Applen App Storesta tai Android Play kaupasta. Hae tai selaa palvelun aineistoja ja tarkista tehokkaan zoomin avulla aineiston laatu. Valitse haluamasi, arvioi ja priorisoi tiedostot sekä ne halutuille käyttäjille muutamassa sekunnissa. Lähetä uudet tiedostosi mobiililaitteellasi tagittämällä ne metatiedoilla.


Tiedostojen jakaminen on helppoa ja välittömästi tajuttavaa

Säästä aikaa brändimateriaalisi jakelussa. Voit muodostaa kokonaisuuksia yksittäisten tiedostojen tai ryhmien avulla. Voit jakaa tiedostoja organisaatiosi tai ulkopuolisten yhteistyötahojesi kanssa. Saat työsi jaettua turvallisesti, oikein ja oikeaan kohteeseen ajallaan.

Käyttäjän roolit ja automaatio

Voit antaa erilaisia käyttöoikeuksia (kuten katselu, muokkaus, lataus) eri organisaatiosi ryhmille tai jopa ulkopuolisille käyttäjille. Voit ajastaa, hyväksyä ja peruuttaa sisältösi julkaisuajan joko välittömästi tai määritetyn ajan mukaisesti. Tämä hyödyttää etenkin omien tarpeittesi julkaisuprosessia.

Vaihtoehtoiset FotoWeb SaaS palvelumallit

Small Business palvelumalli
3.900 eur/v (alv 0%)

Tallennus ja jako kaikille tiedostoille/albumeille

Useampi arkisto

FotoWare mobiilisovellusten käyttö

Käyttöoikeuksien hallinta

MS Office Pluginit käyttäjille

Käyttäjillä tiedostojen lähetysoikeus palvelimelle

Sivuston logojen/ulkoasun muokkaus, oma domain

Vieraskäyttäjä ja ulkopuolinen jako

250 GTavua tallennustilaa

2 FotoWare pääkäyttäjää

20 FotoWare käyttäjää

Team palvelumalli
8.000 eur/v (alv 0%)

Kaikki Small Business vaihtoehdon ominaisuudet

Asiakaskohtaiset työnkulut

Julkaiseminen CMS järjestelmiin (pääkäyttäjät)

GDPR työnkulut

Tilaus ja hyväksyntä työnkulut

Käyttöoikeus työnkulut

Omien työnkulkujen luonti

500 GT tallennustilaa

5 FotoWare pääkäyttäjää

100 FotoWare käyttäjää

Professional palvelumalli
16.800 eur/v (alv 0%)

Kaikki Team vaihtoehdon ominaisuudet

Adobe Pluginit pääkäyttäjille

Pro-näkymän käyttö kaikille pääkäyttäjille

Sivuston White labeling

API käyttöoikeus

SSO (Single Sign On), Azure AD ja SAML2

99,95% SLA

1 Teratavu tallennustilaa

10 FotoWare pääkäyttäjää

500 FotoWare käyttäjää
FotoWare pääkäyttäjä: kaikki oikeudet, FotoWare käyttäjä:voi esikatsella/käyttää ja lähettää palvelimelle sisältöä.

FotoWare FotoWeb SaaS voi laajentua rajoittamattomaksi: ota meihin yhteyttä Enterprise palvelumallin hinnoittelusta!

Haluatko aloittaa palvelun käytön jo nyt? Kiinnostaako lisätiedot tai koekäyttö? Jätä yhteystietosi, niin otamme Teihin yhteyttä!

  

Datamäärät tarpeiden mukaan

Palveluiden datamääriä voidaan kasvattaa 1 TTavun portain hintaan 85 eur (alv 0%) per kk.
Hintoihin sisältyy verkkoliikennöintimaksut perustuen reilun käytön politiikkaamme, jossa verkkoliikennettä sallitaan se määrä kuukaudessa mikä on palveluun kuuluva datamäärä. Jos tämä verkkoliikennemäärä ylittyy jatkuvasti, tulemme ottamaan teihin yhteyttä datamääränne kasvattamiseksi. Sisäänpäin tuleva verkkoliikenne on vapaata, ei muuta kuin lähettämään meille tiedostojanne!

Onko jo FotoStation käytössä?

Huomio! Oletko jo FotoStation käyttäjä? Yhdistä tämä tarjous FotoWare POOLin kanssa, jolloin pääset suoraan käsiksi tiedostoihisi FotoStatioillasi Windows tai Macintosh työasasemiltasi paikkariippumattomasti.

Ammattimaiset palvelumme ovat käytössäsi

Analysoimme tarpeesi

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ja mukanaolo yli 20 teollisuusalalla 40:ssä maassa on luonut meille vahvan ryhmän asiantuntijoita, jotka räätälöivät FotoWebin tarpeittesi mukaisesti.

Suunnittelemme ja skaalaamme DAM järjestelmäsi

Maailmanlaajuisen sertifioitujen partnerien verkoston avulla voimme rikastuttaa kokemustanne ja tarjota konsultointia ratkaisunne suunnitteluun ja skaalaukseen.

Tekninen konsultointi

Hyödynnä tukeamme asennuksen, skaalautuvuuden ja toisiin järjestelmiin integroinnin suhteen meidän rajoittamattomalla "seuraavan-arkipäivän" sähköpostituella.
Tiedotteet