Tärkeiden tiedostojesi
parempi elämä

FotoWare DAM - Korkean käytettävyyden aineisto- ja materiaalipankki


FotoWare DAM - eri ratkaisuvaihtoehdot

Kuten yleensä nykyisin IT-investoinneissa asiakkaan on mahdollista hankkia FotoWare DAM ratkaisu käyttöönsä usealla vaihtoehtoisella tavalla. Asiakas voi investoida omaan laite- ja käyttöjärjestelmäympäristöön tai hankkia tarvittavan infrasturktuurin palveluna. Edelleen FotoWare -ratkaisun käyttöoikeudet on mahdollista hankkia perinteisellä investointimallilla, vuokrausvaihtoehtona tai palvelumallilla (ns. SaaS, Software as a Service).
Seuraavassa käydään läpi FotoWare lisenssointimallit ja miten FotoWare DAM soveltuu pilviympäristöön.

Yleistä käyttöoikeusmalleista

Ohjelmistoyritykset kuten FotoWare eivät myy ohjelmistoja - he myyvät käyttöoikeuksia eli lisenssejä käyttää heidän ohjelmistotuotteitaan. Uutena vaihtoehtona on tullut FotoWeb -sovelluksen käyttöönotto palveluna (SaaS).

Pysyvä ja vuokraoikeuslisenssimalli

FotoWarella on kahta päälisenssityyppiä:
- Vuokrauslisenssi eli määräaikainen oikeus käyttää tuotetta
- Pysyvä lisenssi eli oikeus käyttää tuotetta ikuisesti

Vuokrauslisenssi antaa käyttäjälle oikeuden käyttää ohjelmistotuotetta vuokrausajan tai tilausajan mukaisen ajanjakson verran. Malli tarjoaa joustavuutta (esim lisätä tai poistaa käyttäjämääriä), sisältää tukisuunnitelman ja oikeuttaa käyttämään kaikkein uusimpia julkaistuja ohjelmistoversioita. Asiakkaan on lopetettava ohjelmiston käyttö vuokrausajan umpeuduttua.

Pysyvä lisenssi antaa käyttäjälle pysyvän oikeuden käyttää ohjelmistotuotteen tiettyä versiota. Asiakkaan on tehtävä tämän lisäksi erillinen ohjelmiston päivityssopimus (SMA, Softwarfe Maintenance Agreement) saadakseen tukipalveluita ja oikeuden uusimpiin ohjelmistoversioihin.

FotoWeb sovellus SaaS palveluna

FotoWaren suosittu ja monipuolinen FotoWeb sovellus on saatavissa myös SaaS -palveluna (SaaS, Software as a Service). Palvelu kattaa laite- ja käyttöjärjestelmäympäristön sekä FotoWeb ja Index Manager sovellukset.
Lue lisää Fotoweb SaaS palvelu -osiosta.


FotoWare DAM pilviympäristössä

FotoWare on toteuttanut valmiin asennuspaketin sekä Microsoft Azure että Amazon Web Services pilviympristöön. Molemmat ovat avoimia ja joustavia pilviympäristöjä toteuttaa kaikki FotoWare DAM -sovelluksen toiminnot. Pilvessä voit hallita FotoWare DAM -sovelluksen avulla kaikkia video-, kuva-, grafiikka- ja dokumenttitiedostojasi. Voit helposti löytää, organisoida, muokata, siirtää ja jakaa tiedostojasi yhdestä pisteestä käsin. FotoWare DAM -sovellusta käyttävät erikokoiset organisaatiot eri toimialoilta, kuten uutistoimistot, media-alan yritykset, museot ja julkiset palvelut, 42 eri maassa.

fotoware, dam, helppous, skaalautuvuus, varmuus, vaivattomuus Vaivaton aloitus - yksi-kaksi-kolme ja anna palaa!

FotoWare DAM -ratkaisun käytön aloitus on vaivatonta. Microsoft Azure ja Amazon Web Services markkinapaikat sisältävät valmiit asennuspaketit kaikille FotoWare -sovelluksille ja voit aloittaa käytön muutamassa minuutissa valitsemalla haluamasi kokoisen virtuaalipalvelinpaketin kummankin markkinapaikan valikoimasta. Asennuspaketti sisältää valmiin 30-pv vapaan koekäyttölisenssin kaikkiin FotoWare -sovelluksille.
Jos kaipaat apua tai sinulla on kysyttävää, voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä.


Helppous, tehokkuus ja varmuus

FotoWare DAM pilviympäristössä tarjoaa käytön helppoutta ja tehokkuutta: voit olla yhteydessä aineistopankkiisi paikkariippumattomasti joko työpöydältäsi tai mobiilisti. Voit käyttää suosikkisovelluksiesi, kuten Word, PowerPoint tai Adobe CS/CC, natiivikäyttöliittymiä yhteydenottoon aineistopankkiin. Käytä FotoWare DAM -ratkaisun tehokkaita työnkulkuominaisuuksia ja jaa haluamasi tiedostot helppokäyttöisen albumitoiminnon avulla.

Lisäpalveluiden avulla voit suorittaa tiedostojesi backup-toiminnot tehokkaasti ja vaivattomasti sekä Microsoft Azure että Amazon Web Services ympäristöissä.


Tiedotteet